vineri, aprilie 10, 2009

COMUNICAT

Luand la cunostinta de fraudarea alegerilor din Republica Moldova, de protestele basarabenilor precum si de abuzurile autoritatilor comuniste de la Chisinau culminand cu arestarea a cel putin 200 de tineri a caror singura ''vina'' este aceea ca isi doresc sa fie liberi si sa isi hotarasca singuri destinele, organizatia Legea Strabuna isi exprima solidaritatea cu lupta anti-comunista a fratilor de peste Prut.
In acest sens, membrii organizatiei isi ofera tot sprijinul pentru cauza tinerilor basarabeni (lucru inceput inca de acum 3 zile) si vor colabora cu orice grup de actiune pentru eliberarea Basarabiei de sub jugul comunist.
Cerem de asemenea autoritatilor romane si organismelor internationale competente sa NU RECUNOASCA alegerile din Republica Moldova, sa ia masurile necesare fata de abuzurile slugilor lui Voronin si sa ceara eliberarea imediata a celor arestati.
Totodata, indemnam toti romanii sa isi acorde sprijinul pentru cauza tinerilor basarabeni si sa participe la manifestatiile de sustinere ce au loc in tara.

Niciun comentariu: